En hjälp att hitta bra hantverkare

Söker du efter en bra hantverkare? Är det svårt att veta vilken hantverkare som du skall anlita? På nätet hittar du Prisförslag.se där du kan söka bland kontrollerade byggföretag och få en gratis offert genom att fylla i ett formulär enkelt på deras hemsida. Det är viktigt att du berättar så noggrant som möjligt vilken typ av hantverkare som du söker efter. Berätta vilken typ av arbete som du vill ha utfört, dina idéer om arbetet, hur ditt projekt skall se ut med mera. Ju mer detaljerat du beskriver, desto större chans har sidan att kunna erbjuda dig hjälp för ditt specifika ändamål.

Tala om vem som vill ha arbetet utfört, det vill säga om du är en privatperson eller till exempel en byggherre så att sidan vet i vilken prisklass offerten skall ligga. Du kompletterar därför med dina personliga kontaktuppgifter så att aktörerna vet vem du är samt hur och när de enklast skall kunna nå dig.

Prisförslag erbjuder sina tjänster till privatpersoner, kontor, bostadsrättsföreningar, byggherrar och övriga som vill ha hjälp av olika tjänsteföretag. Denna tjänst är helt kostnadsfri och besparar dig den tid det skulle ta för dig att självmant söka efter en bra hantverkare inom ditt önskvärda område. Till exempel en hantverkare i Stockholm. När formuläret är färdigskrivet matchar Prisförslag dina uppgifter med de som finns i deras databas. Du får därefter ett antal offerter vilka kommer ifrån olika hantverkare som vill visa sitt intresse och erbjuda dig sina tjänster.

Du väljer sedan vilken av aktörerna som passar dig bäst efter det att du har läst deras omdömen. Det är inget tvång att välja någon av de intressenter som har kontaktat dig genom Prisförslag. Däremot är det bra om du meddelar aktörerna om du är intresserad eller inte.

Om du har anlitat en aktör som har visat dig sitt intresse, kan du efter utfört arbete lämna ditt omdöme på Prisförslags hemsida, så att andra som söker hjälp kan få information om företagets tjänster. Dina erfarenheter är viktiga eftersom de ger reklam för de företag som är anslutna till tjänsten.