Fönsterbyte i Skåneregionen?

Byggnader behöver emellanåt renoveras och det är bland annat viktigt att ha koll på fönstrens kvalitet. Fönster behöver bytas ut med jämna mellanrum och för fönsterbyte i Malmö är hjälpen nära. Kontakta Fönsterfabriken AB, som arbetar inom Skåneområdet. Fönsterfabriken AB har funnits i ca 30 år och har utvecklat och effektiviserat sina tjänster så att du som kund får fönster av underhållsfritt material. Även själva konstruktionen är sådan att den skapar underhållsfrihet.

Alla produkter från Fönsterfabriken AB är märkta med ”Energimärkt fönster”, vilket innebär att de är godkända av Energimyndigheten. Fönstren är testade av oberoende parter. I många byggnader går ungefär en tredjedel av värmen förlorad på grund av dåliga fönster, vilket Energimyndigheten vill ändra på. Minskas det oavsiktliga värmeutsläppet minskar också koldioxidutsläppet med flera ton per år.

När du väljer fönster gör du det efter vilken energiklass som du vill ha. Detta får du hjälp med när du kontaktar Fönsterfabriken AB. Företaget producerar sina egna kompositfönster i hög kvalitet och är helt svenska produkter. Ett tillval som finns är att få solskyddsglas som skärmar av en del av strålningen på sommaren så att det blir lagom varmt inne. Du kan få hjälp med att montera både fönster och dörrar, reservdelar och tillbehör. Den kunniga personalen gör hela arbetet tillsammans med dig som kund. Du får assistans i att välja rätt produkt, montering och skötsel.

Är det inte dags att byta ut fönster kan man anlita Fönsterfabriken AB för service. Är fönstren riktigt gamla kan en ansiktslyftning ge oerhört mycket i energisparande, då gamla fönster kan vara otäta.

En byggnad behöver skötsel och omsorg. Det är lätt att bara se väggar och tak och att det behöver målas om eller läggas takpannor. Fönstren är dock en mycket viktig del av ett hus och behöver samma skötsel. Kontakta Fönsterfabriken AB för hjälp om du bor i Malmö eller Skåneområdet, så att just du och ditt hus får bästa service.